Bestilling
Alle varer bestilles via hjemmesiden exlibris.dk.
Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.
Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Betaling
I Exlibris’ webshop kan du betale med Dankort.
Ved afgivelse af din ordre betaler du med det samme via vores online-betalingsmodul.
Exlibris’ Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Dine kortoplysninger er utilgængelige for Exlibris’ webshop. Du kan desværre kun betale med Dankort. Hvis man ønsker at betale med f.eks. VISA eller Mastercard kontakt os da venligst på tlf: 38198590

Levering og leveringsomkostninger
Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en email med bekræftelse af din ordre. Varer sendes med Post Danmark (nu PostNord) og de sendes hurtigst muligt. Når de sendes som almindelig brev koster det 35,- og du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 5 dage efter din bestilling. Hvis bestillingen haster kan du ønske at få den sendt som quickbrev, så får du den 1-2 dage efter, og det koster 50,-. Længere leveringstid kan forekomme på specialprodukter og ved leverancer til udlandet. Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt info@storyville-records.com eller tlf. 38 19 85 90

Med leveringen følger en faktura med bekræftelse af, at du har betalt for varerne.

Leveringsområde
Exlibris.dk leverer i hele verdenen. Exlibris forbeholder sig retten til at opkræve et ekstra portogebyr, ved leverance ud over Danmarks grænser (ekslusiv Grønland og Færøerne).

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos exlibris.dk. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kundeservice på info@storyville-records.com eller tlf. 38 19 85 90 inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med kunderservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som du køber på exlibris.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen. Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter dit tilgodehavende på din konto.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på exlibris.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Exlibris er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos DHL eller Post Danmark. Exlibris kan ikke garantere, at exlibris.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Exlibris kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af exlibris.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

Alder
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på exlibris.dk. Ved bestilling af varer eller andre tilbud på exlibris.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på exlibris.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.